Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

DanSed

11. 3. 2010 16:35
Nechápu

Nějak nechápu, co tím autor chtěl říct. O tom, že by jako politik měl navrhnout řešení a ne jen kroutit nevěřícně hlavou, raději nemluvím.

0 0
možnosti
JM

chaot

4. 2. 2010 8:55
nadsázka

Beru tohle jako ne příliš vtipnou nadsázku. Copak v Praze nemáme dost hustou a přese všechno, nakonec i spolehlivou, síť MHD? Až na výjimky se s ní dá dostat opravdu všude, pokud není člověk líný dojít pár set metrů na zastávku. A pak se můžete jen smát řidičům ničícím auta při čekání v kolonách. (mimochodem, zajímalo by mě, jestli se někdo zabýval tím, jak provoz auta ve mětsě snižuje jeho životnost a servisní náklady).

Praha je v tomto ohledu až trapně nedůsledná v porovnání s Kodaní a jinými městy.

0 0
možnosti
MU

MIR80

4. 2. 2010 9:33
Re: nadsázka

Jenze treba napriklad v Parizi nikdo nevymysli trapne modre zony. Pouze ve vsech ulicich maji parkovaci automaty. Cizi za euro nebo dve na hodinu tusim (cenu uz si presne nepamatuji), rezidenti levneji. Takze na ty dve hodinky co dojedu do restaurace tech par ecek obetuji, pokud tam chci parkovat cely den..prosim, ale musi tomu odpovidat moje konto. Pokud na miste bydlim, parkovani mam levne, ale nikdo se mi nebude starat o to, abych mel misto k dispozici. Chci mit jiste misto ? Tak si ho musim zridit na svem pozemku, nikoliv mestskem, nebo si ten mestsky pozemek na kterem stoji parkovaci misto pronajmout.

To co vzniklo v Praze je naprosty nesmysl. priklad, potreboval jsem dojet do obchodu v Budecske ulici pro zbozi, ne zrovna nejlehci. Mam jako neprazsky moznost u toho obchodu aspon na chvili zastavit ? Nemam..protoze veskera mista jsou vyhrazena pro lidi splnujici dve podminky -za prve zaplatili za kartu a za druhe bydli v te ctvrti, aby kartu dostali...

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Člen strany Věci Veřejné, ředitel společnosti PHAR SERVICE. Systematicky se věnuje zdravotnictví,ekonomice a metropolitní politice.Vystudoval stavební fakultu ČVUT . V minulosti pracoval v odborných komisích pro oblast zdravotnictví a ekonomiky v rámci strany SNK ED a těmto tématum se věnuje i ve straně Věci Veřejné.

Seznam rubrik