Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DanielPuschman

22. 4. 2010 9:04
největším problémem je outsourcing

0 0
možnosti

jarinka

22. 4. 2010 8:36
Česnek a kytičky.

Nevím, proč tolik kritiky na váš článek. Jeden nemusí být v žádné straně a nemusí se zajímat vůbec o politiku, přesto to vidí, protože oči ještě má. Jenom v našem městě zlikvidovány všechny výrobní podniky, dříve zaměstnávající většinu obyvatel. V bývalých prostorách dřívějších podniků vzniklo sice několik menších firem, ale ty zaměstnají jen pár lidí. Zlikvidováni téměř všichni drobní živnostníci a obchodníci. Vysoký počet nadnárodních marketů (na jedno malé město až moc vysoký počet), ve kterých se dá koupit všechno možné v různé kvalitě, ale ten správný česnek nikoliv. Za bývalého režimu aspoň existovaly trhy - prodej zahrádkářských přebytků, kde jste sehnal všechno možné, od česneku až po kytky. Dnes jsou ceny pronájmů nastaveny tak, že nikdo s hruškami se svojí zahrady na trh nepůjde.

0 0
možnosti

Don don

22. 4. 2010 1:13
no

tak to je pěkný blábol. Nevím jak souvisí ustájení krav s dovozem levného oblečení. A se slepicemi. Víte aspoň Vy budoucí ministře co je to grábenský řetěz? 

0 0
možnosti

Bohouš Koukal

22. 4. 2010 0:21
OMG

Co vám říká třeba patice výrobců svíček? Váš názor byl spolehlivě vyvrácen už v 19. století, doporučuju přečíst ;-)

0 0
možnosti

kikinka

21. 4. 2010 22:50
No nazdar

obávám se, že pro větu - "Chci ochranu našeho trhu. Chci dovozní cla, která ochrání naše i ostatní evropské výrobce" může VV těžko volit jen trochu pravicově smýšlející volič.

0 0
možnosti

Mablung

21. 4. 2010 22:28
jste lhář

Pokud byste se alespoň trochu věnoval ekonomice, nemohl byste nic takového vypustit na světlo světa.

Pokud se chcete ekonomice věnovat, alespoň trochu, zjistěte si jaké mezinárodní smlouvy nás vážou, jaké dopady měla v minulosti ochranářská politika, proč státy dobrovolně naslouchají WTO a můžete si klidně nastudovat proč byla EU tak ekonomicky úspěšná dokud ekonomický motor nenahradila ideologie

Znovu jsem se ujistil že VV skutečně volit nebudu

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Člen strany Věci Veřejné, ředitel společnosti PHAR SERVICE. Systematicky se věnuje zdravotnictví,ekonomice a metropolitní politice.Vystudoval stavební fakultu ČVUT . V minulosti pracoval v odborných komisích pro oblast zdravotnictví a ekonomiky v rámci strany SNK ED a těmto tématum se věnuje i ve straně Věci Veřejné.

Seznam rubrik